مدرسه تابستانی دانشگاه Koç ترکیه

دانشجویان گرامی

با سلام

پیرو عقد قرارداد همکاری با دانشگاه Koç ترکیه، این دانشگاه برای تابستان ۲۰۱۹ فراخوان انتخاب دانشجویان را اعلام نموده است. شایان ذکر است هزینه های برنامه با توجه به همکاری فی ما بین لغو شده است و تنها برای هزینه های اقامت و خورد و خوراک و تردد دانشجویان لازم است هزینه نمایند که در این موارد نیز حتی المقدور جهت کاهش هزینه ها مساعدت لازم از سوی دانشگاه Koç انجام خواهد شد.

کلیه اطلاعات در خصوص این رویداد از طریق https://plink.ir/SotRy قابل دسترسی است و kuapp@ku.edu.tr  آماده پاسخگویی به سوالات احتمالی شما عزیزان خواهد بود.

خواهشمند است جهت ثبت نام مدارک ذیل را ارسال فرمایید

• ۱ passport size photo
  • Copy of English proficiency exam or a letter from your study abroad advisor confirming that your English level is minimum B2 (CEFR)
  • Sealed and approved official transcript with a minimum CGPA 2.20/4.00 for Erasmus countries and 2.50/4.00 for Bilateral Exchange countries.
  • در این مرحله دریافت فایل کارنامه از پورتال کفایت میکند
  • Identification Certificate / Passport
  • تکمیل اکسل پیوست

لطفاً کلیه مدارک و مستندات را در یک فایل ZIP حداکثر تا تاریخ ۱۰ اسفند ۹۷ به abhary.m@aut.ac.ir ارسال فرمایید. حتما عنوان ایمیل را: مدرسه تابستانی دانشگاه Koç ترکیه  بگذارید.

Koc University-Summer Exchange and GLLP Certificate Program