فرصت مطالعاتی در Institute of smart city shanghai university

با سلام

پیرو انعقاد قرارداد همکاری با

Institute of smart city shanghai university

این موسسه آمادگی دارد تا در April 2019 نسبت به اعطای فرصت مطالعاتی دوماهه به ۲ دانشجوی تحصیلات تکمیلی که در حوزه‌های

1. داده‌کاوی
  2. شهر هوشمند
  3. بیگ دیتا
  4. آنالیز داده‌های محیط‌های اجتماعی
  5. بررسی رفت‌وآمد مردم یا وسایل نقلیه و …

که در حال حاضر مشغول انجام پروژه و تحقیقات هستند اقدام نماید.

شایان‌ذکر است دانشجویان الزاماً باید در مدت مذکور نسبت به تکمیل تحقیق و پژوهش خود با همکاری استاد و دانشجو (یان) ایشان در چین اقدام نموده و به‌صورت مشترک مستندات علمی خود را منتشر نمایند.

همچنین طی مدت حضور، اسکان دانشجویان توسط دانشگاه مقصد تأمین شده و سایر هزینه‌ها توسط دانشجویان پرداخت خواهد شد.

خواهشمند است کلیه عزیزان واجد شرایط نسبت به ارسال مواد ذیل اقدام نموده تا پس از بررسی توسط دانشگاه مقصد جهت طی مراحل حضور پیگیری‌های لازم صورت پذیرد:

• Cv
  • Transcript
  • Research proposal
  • تائید استاد راهنما مبنی بر ارائه مستندات ماحصل به‌صورت مشترک با گروه استاد چینی (به انگلیسی)
  • تکمیل اکسل پیوست

لطفاً کلیه مدارک و مستندات را در یک فایل حداکثر تا تاریخ ۲۹ بهمن ۹۷ ZIP به abhary.m@aut.ac.ir ارسال فرمایید.

Institute of smart city shanghai university