پیرو انعقاد قرارداد همکاری با موسسه کارآموزی بین الملی آیسته

استاد گرامی

با سلام

پیرو انعقاد قرارداد همکاری با موسسه کارآموزی بین الملی آیسته، به اطلاع می رساند این کمیته همچون سالیان گذشته اقدام به پذیرش دانشجویان خارجی جهت گذراندن دوره های کارآموزی خواهد نمود. پیرو مذاکرات انجام شده، خواهشمند است با تکمیل  فرم پذیرش دانشجو این دانشگاه را در انجام فعالیت های خود یاری رسانید.  برای ساده سازی فرآیند پذیرش دانشجو، فرم پذیرش کارآموز بین المللی به پیوست ارسال می گردد.

نکات مهم (لطفا با دقت مطالعه شود):

1. به تعداد دانشجویان درخواستی، می بایست این فرم تکمیل شود.
  2. لطفا تمامی بخش های فرم با دقت واطلاعات به روز شده تکمیل گردد.
  3. در بخش kind of work،حداقل دو پاراگراف در خصوص کار خواسته شده از دانشجو (و همچنین فعالیت های شرکت/موسسه) توضیحاتی ارائه شود. مهم ترین بخش در تکمیل فرم، مربوط به این قسمت می باشد. در نظر داشته باشید هر چه این متن جذاب تر و کامل تر نگارش شود، تمایل دانشجویان خارجی برای اپلای و حضور در این دوره ی ارائه شده توسط شما بیشتر خواهد بود. در غیر اینصورت، دانشجویی متقاضی آمدن برای این موقعیت کارآموزی نخواهد بود. متاسفانه در دوره های گذشته، علیرغم آمادگی اساتید و کارفرمایان محترم جهت پذیرش دانشجو، کارآموزان خارجی علاقمند به حضور در این دوره ها به دلیل نبود اطلاعات کافی از کار خواسته شده، نبودند. (یک نمونه از کشور سوئیس به عنوان الگو په پیوست آمده است)
  4. حداقل دستمزد ماهانه دانشجویان برای تابستان سال ۱۳۹۸، (با افزایش ۵۰۰,۰۰۰ ریالی نسبت به سال گذشته)، مبلغ ۶,۵۰۰,۰۰۰ ریال می باشد که توسط کارفرما پرداخت می شود. (کارفرمایان در صورت تمایل می توانند مبلغ بیشتری را نسبت به میزان حداقلی در نظر بگیرند)
  5. زمان حضور کارآموزان خارجی در طول تابستان و مدت دوره حداقل ۶ و حداکثر ۹ هفته می باشد.
  6. کلیه فعالیت های مربوط به اخذ ویزا و اقامت بر عهده دانشگاه تهران می باشد.

آخرین مهلت ارسال اطلاعات: ۱۴ دی ۹۷

خواهشمند است در صورت وجود هرگونه سوال  با  abhary.m@aut.ac.ir – 09127120802 و یا ۶۴۵۴۵۴۱۸ در ارتباط باشید.

iaeste.ir

Form