حمایت از کلیه افراد و گروه‌های نوپا علاقه‌مند و صاحب ایده در حوزه فعالیت امور بین‌الملل

همراهان گرامی

با سلام،

با توجه به اهداف و فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و لزوم توجه به افزایش کیفیت و کمیت خدمات بین‌المللی در حوزه‌های مختلف اعم از رفاهی، اقامتی، تردد و … دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نظر دارد از کلیه افراد و گروه‌های نوپا علاقه‌مند و صاحب ایده در حوزه فعالیت امور بین‌الملل حمایت نماید.

بدین منظور خواهشمند است:

1. برنامه کسب‌وکار (در هر سطح بلوغ کاری)
  2. رزومه و مشخصات تماس

را پس از تدوین به نشانی abhary.m@aut.ac.ir ارسال فرمایید. شایان‌ذکر است مهلت ارسال اطلاعات تا تاریخ ۱۹ دی ۹۷ است. موارد موردعلاقه به شرح ذیل است:

• جذب دانشجو از کشورهای مسلمان و همسایه
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت/ مدارس تابستانی/زمستانی با استانداردهای بین‌المللی
  • ارائه خدمات ویزا، اقامت و گردشگری به دانشجویان و اساتید ایرانی و خارجی
  • ارائه خدمات برگزاری ورکشاپ های تخصصی به‌صورت کامل (ثبت‌نام، پذیرش، پذیرایی، اقامت، ویزا، تردد و …)
  • ارائه بسته کامل خدمات فرصت مطالعاتی به دانشجویان متقاضی ایرانی و خارجی

همچنین در خارج از موارد ذکرشده هرگونه فعالیت جذاب که توانایی ارتباط با حوزه بین‌المللی را دارد نیز می‌توانید ارائه دهید. پس از دریافت اطلاعات کلیه متقاضیان، انشاالله در اسرع وقت جلسه‌ای با منتخبان به‌منظور نهایی سازی مدل همکاری و شروع برنامه توسط ارائه‌دهنده برگزار خواهد شد.

همچنین هرگونه سؤال خود را می‌توانید از طریق abhary.m@aut.ac.ir و یا ۰۹۱۲۷۱۲۰۸۰۲ (صرفاً پیام در واتس آپ یا تلگرام) مطرح نمایید. انشاالله کلیه سؤالات کمتر از ۲۴ ساعت پاسخگویی خواهد شد.

دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر